Info Pelawat

PoorBest
Written by admin
Thursday, 16 July 2009 22:55

Pada 14 Julai 2009 (Selasa), Majlis Anugerah  NILAM Kebangsaan 2009 telah diadakan di Auditorium Bahagian Teknologi Pendidikan  (BTP), Kementerian Pelajaran Malaysia. Penganugerahan Tokoh NILAM 2009 ini diadakan sebagai penghargaan kepada semua calon Tokoh NILAM yang terpilih mewakili negeri masing-masing dalam sesi penghakiman Tokoh NILAM Kebangsaan.

Buat kali pertama, Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Wilayah Persekutuian, Kuala Lumpur telah mencatat sejarah apabila calon Nilam kita iaitu Nur Fatihah Athirah bt Muhamad dari SK Convent Bkt Nanas 1 telah berjaya dinobatkan Naib Johan Kategori Sekolah Rendah Bandar.

Majlis Penyampaian Hadiah telah disempurnakan oleh YBhg Tan Sri Dato' Hj Alimuddin b. Hj Mohd Dom, Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia. Antara ucapan beliau telah menyarankan agar program yang murni ini diteruskan demi melahirkan generasi yang gemar membaca dan dapat melahirkan tokoh murid yang bertrampilan, mempunyai sifat kepimpinan, berani dan berkelayakan serta berpengalaman luas.

Warga Pendidikan Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur mengucapkan tahniah dan syabas kepada Guru Pembimbing, Pegawai BTPN dan PKG serta Jurulatih Utama di atas pencapaian cemerlang  NILAM iaitu Nur Fatihah Athirah bt Muhamad yang dinobatkan sebagai Naib Johan NILAM Kebangsaan 2009 . Semoga kejayaan ini menjadi pemangkin kecemerlangan pencapaian Program NILAM di Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur pada masa akan datang.

Last Updated on Thursday, 16 July 2009 23:32

Joomla 1.5 themes by Lonex.

Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Penafian | Hakcipta | W3C CSS | W3C XHTML

Paparan Terbaik : Internet Explorer 7.0 dan ke atas (1024 x 768 pixels)
© Hakcipta oleh Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur 2010 ©